Petar, Martin & Alan "Imaginery Trends"

by Petar, Martin & Alan

/
 • Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

  "Imaginery Trends" на Petar, Martin & Alan можете бесплатно да ја преземете во mp3, flac, alac, aac, ogg vorbis, wav и aiff формат.
  * Buy Digital Track > name your price > внеси 0 > одбери аудио формат > преземи
  Purchasable with gift card

    name your price

   

about

1 Смотра 00:24
2 Hot chicken 00:46
3 Сорта 02:25
4 Важна 00:45
5 All 12 of you 05:23
6 Кудикамо 02:20
7 Do something for Ruth 02:02
8 Odaxelagnia 04:20
9 End of time 01:03


Супстратот создаден во Figure апликацијата на мобилен телефон некаде во 2015. Оваа впечатливо технички примитивна lo-fi хармонија кореспондира во тотално одвоен временски период и простор со разни семплови земени од живите настапи на бендот Suicide (претежно довикувања на Alan Vega со публиката). Своевиден неразумен обид заедно да се настапи на сцена. Концерт кој никако да започне како што треба но ќе заврши пред и да помислете дека почнал. Како никогаш и да не се случил.
Автор: Петар Паланков

credits

released March 7, 2019
2019 Kritika 050 kritika.mk/imaginary-trends-kritika-050

license

all rights reserved

tags

If you like Petar, Martin & Alan "Imaginery Trends", you may also like: