Казимир #протестира

by Kazimir

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

about

[теренска снимка] Снимено на Zoom H5 handy recorder од Казимир на „Собирот за поддршка на СЈО“ пред Собранието на Рапублика Македонија во Скопје, на 26-ти септември 2016, понеделник во 17:00 часот.
Фотографија: Роберт Атанасовски

credits

released September 27, 2016
[Критика 022]

tags

license

all rights reserved

about

Kritika Skopje, Macedonia

Issuing recordings

contact / help

Contact Kritika

Streaming and
Download help