Goce Kantar “Nasmean lik“ EP

by Goce Kantar

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

1.
03:01
2.
3.

about

Сите песни, текстови и инструменти: Гоце Кантар
Снимени и продуцирани во домашното студио на Гоце Кантар

credits

released March 6, 2016

[2016 Критика 013]

tags

license

all rights reserved

about

Kritika Skopje, Macedonia

Issuing recordings

contact / help

Contact Kritika

Streaming and
Download help

Track Name: Nasmean lik
Его е твоја идила
Да се граби, добива
Одговорно до тебе
Некоја нова иднина
Да се лови прилика
Секој друг е неприлика

Насмеан лик и те прави друг
Насмеан лик и на небото друг
Насмеан лик и невистина

Секој од нив те презира
Насмеан лик и те прави луд
Насмеан лик и на небото друг
Track Name: I nema poveke vreme
И времето нека покаже колку е во право
Дека сме иста сорта, исто гомно
И нема повеќе време...