Banana Fish odbrani dela 1985​-​1990

by Banana Fish

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

1.
06:41
2.
08:25
3.
10:10
4.
05:38
5.
04:33
6.
04:40
7.
18:56
8.
04:38
9.
12:54
10.
08:54

about

Banana Fish одбрани дела 1985-1990

Banana Fish - Тони Аџиниколов, Игор Тошевски, Перица Георгиев - Пепси и Тања Миљоска, беше „музичкиот сектор“ на арт групата Зеро. Ова се одбрани снимки од нивните импровизации создавани од 1985-1990 во населбата Козле во Скопје, снимени на Toshiba моно касетофон.

Илустрација на корица: Перица Георгиев

credits

released September 23, 2016

[Критика 021]

tags

license

all rights reserved

about

Kritika Skopje, Macedonia

Issuing recordings

contact / help

Contact Kritika

Streaming and
Download help